Flexibel in menskracht

 

Als intermediair leveren wij personele oplossingen voor iedere uitdaging waar een opdrachtgever op personeelsgebied voor staat. RBC geeft advies en hulp bij het oplossen van alle denkbare HR vraagstukken. Ook helpen wij u met het aantrekkelijk maken van uw interne organisatie, zodat u als werkgever werknemers weet te bereiken, te beroeren, te boeien en te binden.

 

Altijd de juiste mensen

De focus ligt bij ons altijd op instroom, doorstroom en uitstroom van arbeidskrachten. Wat RBC betreft is dit een volledig geïntegreerd proces. Zowel instroom, doorstroom als uitstroom zijn naar onze mening van elkaar afhankelijke grootheden.

RBC Flexibel in menskracht bemiddelt in specialisten en ondersteunende krachten voor vele functies binnen diverse sectoren. Voor ieder bedrijf in branches als (petro)chemie, techniek, bouw, industrie, transport en logistiek. Of het nu gaat om vaste of tijdelijke krachten, op piekmomenten of 24/7, hoogopgeleiden of laagopgeleiden, mannen of vrouwen, RBC draagt altijd de juiste mensen aan. Professionals die passen binnen de cultuur van uw organisatie en snel ingepast kunnen worden. Wij zijn in staat geschikt personeel voor iedere organisatie aan te dragen.

Altijd beschikbaar

De hands-on mentaliteit van RBC Flexibel in menskracht, zorgt ervoor dat alle werkkrachten van RBC een aanwinst zijn voor iedere organisatie. Of u nu op zoek bent naar vaste of tijdelijke krachten of functies op welk niveau dan ook wenst in te vullen, RBC zorgt voor de juiste mensen op de juiste plek.

RBC Flexibel in menskracht wil zijn medewerkers altijd kennen, echt kennen. Voor ons zijn medewerkers mensen, geen nummers. Kwaliteit staat bij ons vanzelfsprekend voorop.
Daar wij als uitzendbureau nooit met lege handen willen staan en vooral geen ‘handen’ willen missen, zijn we altijd op zoek naar geschikte kandidaten voor onze opdrachtgevers.

Wij investeren in medewerkers.

 

Al onze medewerkers krijgen de mogelijkheid zich te ontwikkelen in een ontwikkelingsgerichte omgeving. Zo zijn de mensen van RBC altijd verzekerd van werk.

Werken bij RBC betekent dat je onderdeel wordt van een dynamisch bedrijf met een passie voor veiligheid. Geïnteresseerden voor onderstaande functies zijn altijd welkom. Meld je direct aan.